Tyskland - Dag Tre

Torsdagen den nittonde januari vaknade jag återigen upp i Tyskland och satte igång att fixa till mig. Jag och Timm väntade på Tobias innan vi skulle gå iväg till en affär i ett köpcentrum och vandra runt i Wattenscheid (som är en del av Bochum) där de skulle göra några ärenden. Där var vi inne på en hälsokostaffär och tittade om de hade någon rolig veganmat. Jag hittade någonting som liknade falafel men var lite kryddigare och var formade som stjärnor.

Sedan  så skulle vi gå till en hög kulle i staden, från vilken man kunde se väldigt mycket och långt. Vi vandrade och pustade ett bra tag innan vi nådde toppen men där uppe var det väl värt mödan. Det var någon form av stenmonument och en trappa högst upp. Vi stod där och tittade och tog foton tills det blev lite för kallt och blåsigt.




Senare så valde vi att ta bussen till Gelsenkirchen, en annan stad. Jag tyckte att allt var häftigt och nytt, ja, till och med bussarna och bussystemet där man visade upp biljetten för chauffören och sedan stämplade den själv i någon slags automat. Väl där gick vi runt och tittade i staden och åt mat. Efter det åkte vi tillbaka till Bochum där vi mötte upp David (som den dagen hade en vilja att jag skulle prova hans hattar) innan vi skulle, som vi bestämt, besöka en stor och vacker katolsk kyrka. Vi fortsatte att umgås, prata och fjanta oss med Funky Beans.








Som av vana satt jag och Timm i hans kök och pratade väldigt långt efter att det borde ha varit läggdags.

RSS 2.0